belépés
név:
jelszó:       A csapat célja...;
Gy

Gy.Í.K.

 

Gyakran Írt Kérdések

 

 

 

Szem előtt tartva beérkező kérdéseiteket, a KIDDY Gy.Í.K. folyamatosan bővül a jövőben is.

 

*       Most járok itt először. Mi a KIDDY11?

*       Kinek érdemes regisztrálni?

*       Ez egy ugyan olyan oldal, mint az iwiw?

*       Érdekel a foci, sokak szerint tehetségesen játszom, de miért is jó Nekem, ha regisztrálok?

*       Regisztrálnék, de félek, hogy folyamatosan bombázzátok majd a postaládámat kéretlen levelekkel...

*       Hogyan regisztráljak?

*       Hogyan lesznek itt ismerőseim?

*       Kinek tudok üzenetet küldeni?

*       Mi az a LESs?

*       Mit lehet, mit érdemes feltölteni, a fotó & videó címkébe?

*       Mi az a MIAPÁLYA?

*       Én is lehetek Pályagazda? Hogyan?

*       Ki kerül a büszkeségfalra?

*       Miről szól a KIDDY11 könyv?

*       Mire jó, hogyan működik az Eseménynaptár?

*       Mitől egészséges az Egészségsarok?

*       Isti mondja.. De ki az az Isti??

 

Minden kérdésre, észrevételre, javaslatra örömmel válaszolunk!

Te is kérdeznél? info@kiddy11.hu

 

 

 

 

 

 

 

*       Most járok itt először. Mi a KIDDY11?

 

A KIDDY11 Magyarország Első Futballutánpótlás és Tehetségkutató Portálja.

Adatbázis, melyben hatékonyan egymásra kereshet/találhat gyerek és edző, játékos és egyesület.

 

A KIDDY11 országos szinten törekszik megkeresni és egybegyűjteni

*       anyagi, szociális helyzetétől, lakhelyétől, életkorától függetlenül minden hazai gyerekfocistát - azokat, akik már igazoltan játszanak, és azokat, akik csak szűk környezetükben, hátsó kertekben, grundokon rúgják a labdát

*       minden utánpótlás futballedzőt

*       minden hazai hobby, amatőr és hivatalos futball csapatot.

 

A KIDDY11 futball-specifikus keresőrendszerével (LESs) megteremtődött az igazi esély, hogy végre rálásson egymásra, játékos, edző, klub, csapat. A program minden fejlesztése azt segíti elő, hogy a futballszakma még időben felfedezhesse és kiemelhesse a hazánkban élő labdarúgó tehetségeket.

 

A KIDDY11 oldalán regisztráló hivatalos és amatőr csapatok között a gyerekek maguk is rákereshessenek a környezetükben működő egyesületek, klubok profiljára, és a KIDDY belső levelezési rendszerén keresztül azonnal kapcsolatba is léphetnek a csapatokkal.

 

 

 

*       Kinek érdemes regisztrálni?


Neked, aki arról álmodik: csapatban játszó, valódi labdarúgó lesz!

Élhetsz bárhol, bárhogy - ha tehetséges focista vagy, itt Tiéd az esély, hogy felfedezzenek!

 

Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, és feltöltened az adatlapod bemutatkozó képekkel & videókkal arról, ahogy focizol. A KIDDY mindent megtesz, hogy adatlapod és a Magadról feltöltött anyagaid országszerte eljussanak minden klubhoz, egyesülethez, hogy a legnagyobb hivatalos hazai labdarúgó csapatok is láthassák, mi rejtőzik Benned.

 

Neked, az edzőnek, aki új, tehetséges utánpótlás játékosokat keres!

Mit szólnál, ha nem kellene vége-sincs adminisztrációba és szervezésbe temetkezned minden egyes válogatásmeccsre készülődve?

 

A KIDDY törekvése, hogy megspórolja Neked az elsőkörös válogatómeccseket! A rendszer nem árul zsákbamacskát; a Neked tetsző gyerek profiljára kattintva minden addig feltöltött adata elérhetővé válik számodra: név, kor, lakhely, adottságok, képek, videók. A KIDDY belső levelezési rendszerén keresztül azonnal kapcsolatba is léphetsz az általad kiválasztott gyerekekkel.

 

Minden hazai futballklubnak, csapatnak, egyesületnek!

Mostantól regionálisan, célzottan kereshettek rá a környező, vagy akár távolabbi térségekben élő már leigazolt, vagy még hobby szinten futballozó tehetséges gyerekekre.

 

A KIDDY11 rendszerében soha eddig nem látott hatékonysággal válogathatsz, az egyre bővülő tehetséges, tettre kész gyerek és ifi focista profilja között.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Ez egy ugyan olyan oldal, mint az iwiw?

 

Határozottan nem!

Bár Egyéni, Edzői és Hobby csapat státuszban bárki regisztrálhat, Hivatalos csapatként az oldalon CSAK HIVATALOS CSAPAT REGISZTRÁLHAT!

 

Ez mit jelent? Azt, hogy a LESs keresőrendszer Hivatalos csapatkereső oldalán talált csapat neve, valóban az általad ismert, a cégbíróságon bejegyzett és az MLSZ által hivatalosan kiírt valamely versenyrendszerben (bajnokság, tornarendszer, stb.) részt vevő futball csapat, klub, egyesület regisztrációja. Ezek a csapatok már regisztráltak rendszerünkben, azaz mind hozzáférhetnek a KIDDY11 oldalán profillal rendelkező játékosok adatlapjához, feltöltött képeikhez, videóikhoz.

 

KIDDY Garancia

Mivel hivatalos csapatregisztrációt csak az adott csapat vezetőségének tagja, minősített edzője (esetenként edzője) vagy a technikai személyzethez tartozó személy (intéző) kezdeményezhet, a KIDDY11 garantálja, hogy az oldalán Hivatalos csapatként regisztrált felhasználó valóban közvetlen kontakt, magához a csapathoz.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Érdekel a foci, sokak szerint tehetségesen játszom, de miért is jó Nekem, ha regisztrálok?

 

A KIDDY11 valódi lehetőség, hogy megmutasd tehetséged a vezető hazai focicsapatoknak!

Ezen a portálon minden azt szolgálja, hogy Te tovább fejlődj, és szűk környezeteden túl, a valódi szakemberek is láthassák a Benned rejlő tudást és tehetséget!

 

Most olyan lehetőséget kapsz, amit eddig még soha! Regisztrálj, és 0-24 óráig minden, az oldalon regisztrált csapat számára elérhető lesz az adatlapod, vagyis nem kell órákig utazgatnod különböző válogató meccsekre, vagy várnod, a vakszerencsét: egy helyen, egybegyűjtve mindent

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Regisztrálnék, de félek, hogy folyamatosan bombázzátok majd a postaládámat kéretlen levelekkel...

 

Ettől nem kell félned!

A KIDDY11 nem szemetel - itt nincs spam!

 

Az egyetlen, amit regisztrációd után rendszeresen megkapsz, az a KEDDI KIDDY Hírlevél. Ebben olyan eseményekre, akciókra, újdonságokra és lehetőségekre hívjuk fel a figyelmed, amik a Te érdekeidet szolgálják, amiket kihasználva hatékonyabban elérheted álmaid, céljaid.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Hogyan regisztráljak?

 

Válaszd ki, milyen státuszban szeretnél regisztrálni!

A regisztráció menete gyors és egyszerű.

 

Nagyon fontos! Ha beléptél az oldalra, a profil címke alatt sok olyan plusz információt tölthetsz még fel magadról, melyek segítik a bemutatkozásodat a többi egyéni, edző, vagy regisztrált csapat számára.

 

Vedd kezedbe a sorsod: hozd ki a legtöbbet profilodból!

Légy alapos, hisz a profilod adja az első benyomást Rólad a többieknek -játékosoknak, edzőknek, csapatoknak. Mindenképp tölts fel Magadról bemutatkozó fényképet! A Videó & Fotó menüpont alatt további, Rólad készült kép és videó feltöltésére is lehetőséged van!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Hogyan lesznek itt ismerőseim?

 

A keresőben rákereshetsz barátaidra, csapattársaidra, ismerőseidre!

Kedvedre tallózhatsz az egyéni, edző, hobby vagy hivatalos csapat státuszban már regisztrált felhasználók között.

 

Akad olyan ismerősöd, barátod, aki szereti a focit, de még nem regisztrált? Küldj nekik a KIDDY oldaláról meghívót, és ha regisztráltak, jelöld őket ismerősnek! Ha nem találod, szólj az edződnek, csapatvezetődnek is!

Használd ki a KIDDY11 rendszerét, legyen mindenki, aki ismer és segíthet Téged a labdarúgás világában itt, Veled, egy helyen!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Kinek tudok üzenetet küldeni?

 

A válasz rövid: mindenkinek!

Használd ki az KIDDY üzenő rendszer minden lehetőségét!

 

Építs ki Magadnak személyes szakmai kapcsolatkört, a KIDDY levelezőrendszerrel! Ismerőseidnek gyorsan és egyszerűen küldhetsz belső levelet, de ismeretlenekkel is fel tudod venni a kapcsolatot - adatlapjukra belépve közvetlenül tudsz üzenetet küldeni a számukra.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Mi az a LESs?

 

A KIDDY11 futball-specifikus keresőrendszere.

A LESs igazi esélyt teremt, hogy a játékosok, edzők, klubok, csapatok ráláthassanak egymásra.

 

Minél több adatot adsz meg, annál könnyebben Rád találhatnak a keresőben, az irántad érdeklődő felhasználók! Ezért nagyon fontos, hogy a profil címke alatt mindig frissítsd Magadról az adataidat. Ez segít rátalálni profilodra, a Téged kereső többi egyéniként, edzőként, vagy csapatként regisztrált felhasználókat.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Mit lehet, mit érdemes feltölteni, a fotó & videó címkébe?

 

Jelszó: Magadról mindent!

A KIDDY11 oldalán igazi lehetőséget kapsz, hogy ország-világnak megmutasd a tehetséged!

Nálunk nem számít, hogy hol élsz, hány éves vagy, milyen a cipőd vagy a labdád - csak egy fontos: Mit teszel meg azért, hogy elérd az álmaid?
Gyűjts magadról minél több olyan képet és videót, amin edzel, focizol és töltsd fel őket az oldalra!
Cselezés, trükk, gólpassz vagy bombagól? Ne tartogasd mobilon, vagy a számítógépedben azokat a pillanatokat, amikre igazán büszke vagy! A futballszakma most is éberen figyel - Mutasd meg nekik Magad! Vigyázz, kész, TÖLTS!

Oldalunkra nem csak Magadról készült felvételeket küldhetsz - várunk Tőled minden egyéb, focival kapcsolatos fotót, videót is!

 

Fontos, hogy minden olyan anyagot, ami Veled és a futballal kapcsolatos (pl. foci közben, ahogy dekázol, trükközöl, stb.) a feltöltéskor lásd el RÓLAM KÉSZÜLT címkével! Így ezek a felvételek keresés nélkül, közvetlenül is elérhetővé válnak majd adatlapodon azon edzők, csapatok és személyek számára, akik érdeklődnek irántad és a tehetséged iránt!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Mi az a MIAPÁLYA?

 

A Magyarországon található ingyenesen, és szabadon használható focipályák, focira alkalmas területek adatbázisa/keresője!

Bővítsd Te is kedvenc pályáddal, a képes, szöveges, fórummal egybekötött rendszert!

 

Itt focipályának számít minden, ahol a szabad ég alatt a bőrt szoktad rúgni: grundok, terek, tisztások, de természetesen a kifejezetten e játékra létesített földes, salakos, füves, vagy beton pályák is.

A MIAPÁLYA célja, hogy minél több információt kapj és adhass, a közeledben található, focira alkalmas pályákról, területekről. Az adott pálya topicjában bármikor fórumozhatsz, azaz véleményt cserélhetsz, informálódhatsz, szervezkedhetsz a pályával kapcsolatban.

A MIAPÁLYA fórum annyiban tér el más, hagyományos fórum felületektől, hogy itt az új pálya feltöltése jelenti az újabb topic nyitást. Minden új pálya feltöltése virtuális Pályagazdai posztot jelent a pályán a feltöltőnek.

 

Vissza a lap tetejére>>

  

*       Én is lehetek Pályagazda? Hogyan?


Ismersz a lakóhelyedhez közel focipályát?

Olyat, ahová érdemes délutánonként, vagy a hétvégén leugrani egy jó meccsre az ismerőseiddel, barátaiddal?

Nézz át a topicokat, és ha a Te kedvenc pályád még nincs a listán, azonnal töltsd fel rá! Ne légy rest, készíts róla pár fotót, add meg, hol található, hogy mik a pálya adottságai. Amint befejezted a feltöltést máris büszkén mondhatod: Pályagazda lettem!

 

Pályagazdának lenni felelősség - de egyben sikerélmény és öröm is!

Adatlapodon mindenki láthatja, hányszoros Pályagazda vagy.
Légy gondos, mindig kövesd figyelemmel a pályád, pályáid fórum hozzászólásait. Keresd meg és gyűjtsd egybe a topic alatt barátaidat, akikkel a pályán focizni szoktál. Jelezd a többieknek a pálya üzenő falán, a pályáddal kapcsolatos legfrissebb információkat, írd meg bátran a fórumban a pályán történő eseményeket, tudni valókat.

Szólj mindenkinek, akivel együtt szoktál focizni, játszani, hogy figyelje: MI A PÁLYA?
Így bárki, könnyen felveheti majd Veled a kapcsolatot, aki szeretne lebeszélni egy jó kis meccset az adott pályára! Ha bejáratod a pályád, nem lesz több torlódás, feleslegesen ácsorgó csapatok a már foglalt focipálya szélén!

Használd ki a MIAPÁLYÁban rejlő nagyszerű lehetőségeket!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Ki kerül fel a Büszkeségfalra?

 

Akire büszkék vagyunk!

Egyéni felhasználóként a kreatív pályázatok nyertesei, edzőként, akire a legtöbben szavaznak!

 

Kövesd figyelemmel aktuális pályázatunkat, indulj az értékes díjakért - és ha nyersz, tiéd a díj + már fent is vagy a KIDDY büszkeségfalán!

Keresd meg az edződ, klikkelj az adatlapjára és ott szavazz, hogy övé legyen a Hónap Edzője cím! Ha még nem regisztrált, kérd meg rá - ne hagyd, hogy lemaradjon  

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Miről szól a KIDDY11 könyv?

 

"Mi a sikeres futballedző titka?

Mi a sikerreceptje annak az edzőnek, aki utánpótlás csapatából világbajnok labdarúgócsapatot nevel?

Mi alapján tudnád Te is, már gyerekkorban kiválasztani a jövő futballóriásait? Miképpen lehet egy óvodásban, kisiskolásban biztosan felismerni a valódi tehetséget? És ha megtaláltad? Mire tanítsd, hogy ne kallódjon el? Hogyan képezd, hogy majdan profi focistaként, valódi futballsztárként láthasd őt viszont egy világbajnokság kivetítőjén?

 

A KIDDY11 KÖNYV a klasszikus magyar futballstílus modern változatának tanítása - középpontban az utánpótlásképzéssel. Mind elméletben, mind gyakorlatban megismerteti az olvasóval - legyen szülő, edző, amatőr, vagy profi játékos -, milyen módon választható ki biztos kézzel akár már 6 évesen a tehetség, hogyan képezhető a gyermekből stílusos, technikás, világszinten is profi futballista. A napi rendszerességgel forgatható, egyszerűen megfogalmazott, feladatleírásokkal és jól átlátható táblázatokkal illusztrált KÖNYV, lépésről lépésre segít megismertetni mindenkit a titokkal, ami a megjelenés után már nem lesz többet titok; hogy a magyar futball koránt sincs még leírva, TEHETÜNK azért, hogy néhány év múlva pironkodás nélkül, emelt fővel fussanak ki játékosaink a VB döntő meccsére!"

 

A könyv közvetlen megjelentetés előtt áll. Anyagát hamarosan on-line tanfolyam keretében is elsajátíthatják mind az edzők, mind a magukat, illetve gyermeküket képezni, fejleszteni vágyó fiatalok, felnőttek egyaránt.

 

A KIDDY oldalán regisztrációddal bebiztosítod Magad, hogy időben értesülsz a könyv, piacra kerüléséről, illetve a tanfolyam indulásáról.

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Mire jó, hogyan működik az Eseménynaptár?

 

Mindent bele!

A KIDDY Eseménynaptárt azért hoztuk létre, hogy ne csak csapatszinten, hanem globálisan, országos lefedettséggel is értesülhessen mindenki, a magyar futballélet eseményeiről, programjairól.

 

Hivatalos csapatoknak saját programjaik hirdetésére nagyszerű lehetőség a KIDDY Eseménynaptár!

Minden Hivatalos csapatnak ingyenesen van lehetősége hirdetni programjait, az Eseménynaptár "Új bejegyzés" linkjére kattintva. Ide feltölthet a csapattal kapcsolatos minden közelgő és aktuális hazai labdarugó eseményt (meccsek, válogató meccsek, házi bajnokságok, teremfocik, kupák, stb.), annak időpontjait, helyszíneit, a szervezők elérhetőségeit és a program leírását.

Természetesen hobby csapatként, edzőként, vagy egyéni felhasználóként is lehet hirdetni labdarúgással kapcsolatos eseményt, vagy saját szervezésű rendezvényt, programot.

A KIDDY Eseménynaptárban közölt programok regisztráció nélkül is megtekinthetőek!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Mitől egészséges az Egészségsarok?

 

A KIDDY11 számára fontos, hogy jól érezd Magad a bőrödben!

Előfordul, hogy nagyobb terhelés előtt úgy érezted: a természetes élelmiszerekből nem kapsz meg mindent, amire szükséged lenne?

 

Ha szeretnél igazán egészségesen táplálkozni, de nincs kihez fordulnod, itt megírhatod bátran, milyen kérdések foglalkoztatnak. Van a környezetedben olyan rokon, barát, akinek aggódsz az egészségéért, és szívesen segítenél, de nem tudod hogyan? Töltsd ki az ő adataival a kérdőívet, és a szövegdobozba írd bele a problémát, ami vele kapcsolatban foglalkoztat. Nincs olyan gond, amin ne lehetne segíteni, vagy enyhíteni. Együtt biztosan megtaláljuk a módját, hogyan is tehetnél többet Magadért, vagy azért, akit szeretsz és féltesz!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

*       Isti mondja.. De ki az az Isti??

 

Kun István, alias Isti.

A KIDDY11 program megalkotója.

 

Bővebben itt olvashatsz róla!

 

Vissza a lap tetejére>>

 

 

 

 

 

 


KIDDY11 - kis focisták NAGY FORRADALMA
h k sze cs p szo v

01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29


SZAVAZZ TE IS!
Hogy tetszik a KIDDY11 weboldala?

Untitled Document
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /online.php on line 28

Deprecated: mysql_db_query() [function.mysql-db-query]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /online.php on line 28
Hiba2! INSERT command denied to user 'kiddy11'@'94.125.176.231' for table 'useronline'