belépés
név:
jelszó:       A 3 testőr;
Untitled Document
KID DYLEE
Untitled Document

(0) levi98 vicce:  
miért találták fel a fehér csokit??? hogy a néger fiú is összekenhesse magát!!!

(1) ekin vicce:  
Szórakozóhelyen szöszi csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a pultosnak: - Helósziókaaa, aggyá má valami rostosat! - Bútorlap jó lesz?

(2) kadarc vicce:  
Bundázott bírónak falun: MITITÉTÉ TETETŰ???ÁTÁTÁ????

(3) kadarc vicce:  
- Én a legkisebb srácról is azonnal megmondom, hogy milyen posztra alkalmas! - büszkélkedik a labdarúgóedző. - Ez óriási! És hogyan? - Azt mondom neki, fusson végig a főutcán. Ha kikerüli a lámpaoszlopokat, akkor csatár lesz belőle. Ha nekiszalad, akkor védő.

(4) B.Viktor95 vicce:  
- A labdával és a fűvel hadakozik, legyőzte mindkettőt. (Hajdú B.) - Dida kalandozik ki a kapujából. - Elvileg ez a 73. perc. Gyakorlatilag is, csak még nem tudni mennyi van hátra. (Hajdú B.) - Kezdő szurkolók, ha olyat hallanak, hogy csókol, nem azt jelenti, hogy csókolózik két ember, hanem Joe Cole-ról van szó. (Héder Barna) - Mamam....lehet, hogy ő is azt mondja most : Mamám! (Világi Péter) - Henry felé a labda....Henryyy..., ja bocsánat, Trezeguet (Világi Péter) - Nagy bedobás készül, kicsi lesz belőle. (Hajdú B.) - Ügyesen húzogat Mendez (Hajdú B:) - Fontos neki ez a nap, itt van az édesanyja, az anyja, a menyasszonya...(Hajdú B.) - Ott van Robban is (Léderer Robbenről) - A szurkolók értetlenül állnak maguk előtt. (Léderer) - Budapesten nincs kép, mert nálam sincs, így ausztrál támadást figyelhetünk meg. (Hajdú B.) - Cahill, ő a legeredményesebb játékos, sőt, a legeredményesebb! (Hajdú B.) - Az olaszok egy gólt kaptak az amerikaiaktól, azt is maguknak rúgták. (Hajdú B.) - Toni mellbe lövi az előtte álló Chipperfieldet. (Hajdú B.) - Ez a kiállítás nem volt annyira piros, inkább csak narancssárga. (Hajdú B.) - Két kézzel mégse lehet megfogni a labdát. Nem illik! (Léderer) - Apró lökés nem lökés. (Léderer) - Átgondolják az életüket a ghánai sorfalban (Hajdú B. Roberto C. szabadrúgásánál) - Casillas örökli a kapitányi karszalagot. Az ő mezéhez jobban megy. - Az ő érdeme, hogy idáig jutott a támadás. Jutalmul dobhat. - Telt ház van, mind az 52 ezer széken ülnek, az enyémen majdnem ketten is, miután idejött egy kolléga. (Hajdú B.) - Ronaldo lábbal helyzetbe is kerülhetett volna. - Úgy érzi, volt egy kis kézimunka is Thuramnál. - Cicinho rögtön esett, mint egy homokszák....dőlt, pontosabban. - Meg merne esküdni Makelele, hogy a labdát találta el. Az lehet, de előtte Robinhót fogta. - Volt egy kis kézimunka Makelele és Kaká között. - Kezdő szurkolók jegyezzék meg, a faltolás nem azt jelenti, hogy bővítik az öltözőt. (Héder Barna) - Cafú nem érti, hogy lehet ilyen könnyen ellene ítélni, amikor két kézzel fogja francia ellenfelét. - Ronaldo a képen, megnézi saját magát a kivetítőn, hogy hogy fest így jó néhány izzadságcseppel. - Bartheznek az volt a szerencséje, hogy francia csapattársa állt előtte, és így bátran kilökhette a labda alól. - A francia szurkolók sem hittek benne, hogy eljut idáig a csapatuk. Többen már a gombfoci-készletüket is elárverezték. - Rossz helyen egy fűszál, azt igazgatta Leo Franco. - Hát fiam, olyat látsz majd, amilyen azt hiszem még nem láttál. - Ha kimegy, akkor szöglet. Kiment. Akkor szöglet! (Hajdú B.) - Bartheznek szerencséje volt, hogy ott volt a keze mögött a teste. (Léderer)

(5) B.Viktor95 vicce:  
Játékosokat keresünk az újraszerveződő Magyar Labdarúgó válogatottba: 1 Kapus: - Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó. - Képesség bravúrokra, de nem fontos. - Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt. - Mindig a következő meccsre koncentrálás. 4 védő: - Csiga kezdősebbessége. (100 méter / 20mp) - Labdaelpattanás 2-3 méter. - Megfordulás, mint a csuklósbusz. - Kb. 25.000 féle csúnya szó ismerete, használata. - Pitbull tekintet, darabos mozgás. - Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában. 4 középpályás: - Passzolj úgy a labdával, hogy kb. 10 méteres körbe betalálj. - Több fölé, mellé, mint ahányszor a kaput eltalálod. - Magas labdák nem ismerete. - Kevés futás, de ha kocogni tudsz, az is jó. - Erős csipőre tett kar. - 15 köpés / perc. 2 csatár: - 50-es IQ. - Sörhas. - Több piros, mint gól. - Lesszabály nem ismerete. - Klubszinten kispad erős koptatása, de nem szükséges hogy legyen klubbod.

(6) B.Viktor95 vicce:  
Két focista beszélget. - Szerinted kik a legszolidabb szurkolók a világon? - Egyértelműen a skótok. - Miért? - Mert azok semmit nem dobnának be a pályára.

(7) B.Viktor95 vicce:  
Bemegy a kocsmába egy ember a kutyájával. - Bekapcsolhatnám a televíziót? Az enyém ugyanis elromlott, a kutyám meg nagy rajongója a magyar fociválogatottnak, és sosem hagy ki egy meccset sem. A csapos beleegyezik, bekapcsolják a készüléket, a kutya leül. Támad a csapat, rúgnak egy nagy kapufát. A kutya felugrik a bárpultra, kétlábra áll és elkezd táncolni. A csapos álla leesik: - Úristen, ez ám az öröm. És mit szokott csinálni, ha a csapat gólt rúg? - Azt nem tudom, még csak három éve van nálam a kutyus.

(8) B.Viktor95 vicce:  
Igen szederszem, köszönöm:)Valahogy lemaradt:D(GoTápéGO vagyok:D)A te vicceden én is nagyot nevettem:D

(9) szederszem vicce:  
A bíró kioszt egy sárga lapot. Írná az adatokat a noteszébe, ezért rákiált a játékosra: "Mi a számod??!" - Az pedig nevetve válaszol: "A számom, sporikám? Az én számom a Sugar Baby Love!" XD

 

<< 0 | 1 | 2 | >>


KIDDY11 - kis focisták NAGY FORRADALMA
h k sze cs p szo v01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


SZAVAZZ TE IS!
Hogy tetszik a KIDDY11 weboldala?

Untitled Document
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /online.php on line 28

Deprecated: mysql_db_query() [function.mysql-db-query]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /online.php on line 28
Hiba2! INSERT command denied to user 'kiddy11'@'94.125.176.231' for table 'useronline'