belépés
név:
jelszó:       A csapat célja...;
Untitled Document
KID DYLEE
Untitled Document

(0) levi98 vicce:  
miért találták fel a fehér csokit??? hogy a néger fiú is összekenhesse magát!!!

(1) ekin vicce:  
Szórakozóhelyen szöszi csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a pultosnak: - Helósziókaaa, aggyá má valami rostosat! - Bútorlap jó lesz?

(2) kadarc vicce:  
Bundázott bírónak falun: MITITÉTÉ TETETŰ???ÁTÁTÁ????

(3) kadarc vicce:  
- Én a legkisebb srácról is azonnal megmondom, hogy milyen posztra alkalmas! - büszkélkedik a labdarúgóedző. - Ez óriási! És hogyan? - Azt mondom neki, fusson végig a főutcán. Ha kikerüli a lámpaoszlopokat, akkor csatár lesz belőle. Ha nekiszalad, akkor védő.

(4) B.Viktor95 vicce:  
- A labdával és a fűvel hadakozik, legyőzte mindkettőt. (Hajdú B.) - Dida kalandozik ki a kapujából. - Elvileg ez a 73. perc. Gyakorlatilag is, csak még nem tudni mennyi van hátra. (Hajdú B.) - Kezdő szurkolók, ha olyat hallanak, hogy csókol, nem azt jelenti, hogy csókolózik két ember, hanem Joe Cole-ról van szó. (Héder Barna) - Mamam....lehet, hogy ő is azt mondja most : Mamám! (Világi Péter) - Henry felé a labda....Henryyy..., ja bocsánat, Trezeguet (Világi Péter) - Nagy bedobás készül, kicsi lesz belőle. (Hajdú B.) - Ügyesen húzogat Mendez (Hajdú B:) - Fontos neki ez a nap, itt van az édesanyja, az anyja, a menyasszonya...(Hajdú B.) - Ott van Robban is (Léderer Robbenről) - A szurkolók értetlenül állnak maguk előtt. (Léderer) - Budapesten nincs kép, mert nálam sincs, így ausztrál támadást figyelhetünk meg. (Hajdú B.) - Cahill, ő a legeredményesebb játékos, sőt, a legeredményesebb! (Hajdú B.) - Az olaszok egy gólt kaptak az amerikaiaktól, azt is maguknak rúgták. (Hajdú B.) - Toni mellbe lövi az előtte álló Chipperfieldet. (Hajdú B.) - Ez a kiállítás nem volt annyira piros, inkább csak narancssárga. (Hajdú B.) - Két kézzel mégse lehet megfogni a labdát. Nem illik! (Léderer) - Apró lökés nem lökés. (Léderer) - Átgondolják az életüket a ghánai sorfalban (Hajdú B. Roberto C. szabadrúgásánál) - Casillas örökli a kapitányi karszalagot. Az ő mezéhez jobban megy. - Az ő érdeme, hogy idáig jutott a támadás. Jutalmul dobhat. - Telt ház van, mind az 52 ezer széken ülnek, az enyémen majdnem ketten is, miután idejött egy kolléga. (Hajdú B.) - Ronaldo lábbal helyzetbe is kerülhetett volna. - Úgy érzi, volt egy kis kézimunka is Thuramnál. - Cicinho rögtön esett, mint egy homokszák....dőlt, pontosabban. - Meg merne esküdni Makelele, hogy a labdát találta el. Az lehet, de előtte Robinhót fogta. - Volt egy kis kézimunka Makelele és Kaká között. - Kezdő szurkolók jegyezzék meg, a faltolás nem azt jelenti, hogy bővítik az öltözőt. (Héder Barna) - Cafú nem érti, hogy lehet ilyen könnyen ellene ítélni, amikor két kézzel fogja francia ellenfelét. - Ronaldo a képen, megnézi saját magát a kivetítőn, hogy hogy fest így jó néhány izzadságcseppel. - Bartheznek az volt a szerencséje, hogy francia csapattársa állt előtte, és így bátran kilökhette a labda alól. - A francia szurkolók sem hittek benne, hogy eljut idáig a csapatuk. Többen már a gombfoci-készletüket is elárverezték. - Rossz helyen egy fűszál, azt igazgatta Leo Franco. - Hát fiam, olyat látsz majd, amilyen azt hiszem még nem láttál. - Ha kimegy, akkor szöglet. Kiment. Akkor szöglet! (Hajdú B.) - Bartheznek szerencséje volt, hogy ott volt a keze mögött a teste. (Léderer)

(5) B.Viktor95 vicce:  
Játékosokat keresünk az újraszerveződő Magyar Labdarúgó válogatottba: 1 Kapus: - Kinyúlott, régi szürke NDK-s mackóalsó. - Képesség bravúrokra, de nem fontos. - Szögletek, beívelések gólvonalról való végignézése, néha kijövetel de csak kizárólag a csatár enyhe megzavarása miatt. - Mindig a következő meccsre koncentrálás. 4 védő: - Csiga kezdősebbessége. (100 méter / 20mp) - Labdaelpattanás 2-3 méter. - Megfordulás, mint a csuklósbusz. - Kb. 25.000 féle csúnya szó ismerete, használata. - Pitbull tekintet, darabos mozgás. - Fejelés csak 2 kannás bor után a kocsmában. 4 középpályás: - Passzolj úgy a labdával, hogy kb. 10 méteres körbe betalálj. - Több fölé, mellé, mint ahányszor a kaput eltalálod. - Magas labdák nem ismerete. - Kevés futás, de ha kocogni tudsz, az is jó. - Erős csipőre tett kar. - 15 köpés / perc. 2 csatár: - 50-es IQ. - Sörhas. - Több piros, mint gól. - Lesszabály nem ismerete. - Klubszinten kispad erős koptatása, de nem szükséges hogy legyen klubbod.

(6) B.Viktor95 vicce:  
Két focista beszélget. - Szerinted kik a legszolidabb szurkolók a világon? - Egyértelműen a skótok. - Miért? - Mert azok semmit nem dobnának be a pályára.

(7) B.Viktor95 vicce:  
Bemegy a kocsmába egy ember a kutyájával. - Bekapcsolhatnám a televíziót? Az enyém ugyanis elromlott, a kutyám meg nagy rajongója a magyar fociválogatottnak, és sosem hagy ki egy meccset sem. A csapos beleegyezik, bekapcsolják a készüléket, a kutya leül. Támad a csapat, rúgnak egy nagy kapufát. A kutya felugrik a bárpultra, kétlábra áll és elkezd táncolni. A csapos álla leesik: - Úristen, ez ám az öröm. És mit szokott csinálni, ha a csapat gólt rúg? - Azt nem tudom, még csak három éve van nálam a kutyus.

(8) B.Viktor95 vicce:  
Igen szederszem, köszönöm:)Valahogy lemaradt:D(GoTápéGO vagyok:D)A te vicceden én is nagyot nevettem:D

(9) szederszem vicce:  
A bíró kioszt egy sárga lapot. Írná az adatokat a noteszébe, ezért rákiált a játékosra: "Mi a számod??!" - Az pedig nevetve válaszol: "A számom, sporikám? Az én számom a Sugar Baby Love!" XD

 

<< 0 | 1 | 2 | >>


KIDDY11 - kis focisták NAGY FORRADALMA
h k sze cs p szo v

01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
27 28 29 30 31SZAVAZZ TE IS!
Hogy tetszik a KIDDY11 weboldala?

Untitled Document
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /online.php on line 28

Deprecated: mysql_db_query() [function.mysql-db-query]: This function is deprecated; use mysql_query() instead in /online.php on line 28
Hiba2! INSERT command denied to user 'kiddy11'@'94.125.176.232' for table 'useronline'